با درود بشما بازدید کننده محترم سایت

متاسفانه عدم ثبات در موازنه ارزش پول ملی و ارزهای خارجی و نتیجتا تهیه مواد اولیه با قیمتهای بالاتر بطور اجتناب ناپذیر اثر خودرا روی قیمت محصولات شرکت ما هم گذاشته اما با این وجود مهندسین و کارشناسان کمپارس تمام توان خود را بکار بسته اند و چون گذشته در آزمایشگاه و خط تولید و سایر قسمتها درصدد مطالعه برای یافتن راهکارهایی مناسب هستند تا ضمن حفظ کیفیت حدالمقدور تولید محصولات با قیمت تمام شده کمتری نسبت به افزایش قیمت مواد اولیه انجام گیرد و بلطف پروردگار و حمایتهای شما عزیزان تاحدود زیادی موفق بوده اند بطوریکه اگر قیمت های سال گذشته و امروز را به نسب ارزهای خارجی که خریدهای شرکت بوسیله آنها انجام میگیرد مقایسه کنید حتی شاهد ارزانتر شدن تولیدات ما خواهید بود .

بعنوان مثال قیمت فروش صادراتی کفپوش ورزشی کمپارس با ضخامت 4 میلیمتر در ترکیه و عراق کماکان همان 5.5 دلار است که معادل 176هزار تومان لیست قیمت داخلی سال قبل است و امروز بازای دلار حدود53 هزار تومانی معادل 290 هزار تومان خواهد شد در صورتیکه فروش داخلی آن طبق لیست قیمت معادل  272 هزار تومان می باشد.

درهرحال بعنوان تولید کننده ایرانی نه تنها به حکم وظیفه بلکه با انگیزه عشق به خدمت برای ایران و ایرانی تا ساعتی که شرایط اجازه سرپا ماندن و ادامه فعالیت این مجموعه را دهد با تمام قوا انجام وظیفه خواهیم نمود و مسلما بقای این واحد تولیدی چون گذشته همراهی و حمایت شما یاران کمپارس را می طلبد .

                              دانستنی های نصب کفپوش

زیباترین و مرغوبترین نوع کفپوش های ورزشی در صورتیکه طبق اصول و روشهای علمی و همچنین رعایت دقیق مراحل نصب اجرا نگردد در مدت کوتاهی دچار مشکلات متعدد شده و ضمن اینکه زیبایی ظاهر خودرا از دست میدهد بمرورنیز از سطح زمین جدا میشود . بنابر این سپردن کفپوش رولی پی وی سی که بهترین نوع کفپوش ورزشی است بدست نصاب بی تجربه و فاقد دانش کافی در این رشته تمثیل تحویل پارچه ابریشم گرانبها به شاگرد خیاطی است که هرگز کاری زیبا و در حد استادی انجام نداده . روشن است که هرقدر پارچه باکیفیت و نفیس باشد نتیجه کار ارزشی برای آن باقی نگذاشته و افسوس هر بیننده ای را بهمراه خواهد داشت  لذا برای آگاهی نسبی شما از کم و کیف عملیات نصب کفپوش سالن ورزشی چکیده ای از مراحل مربوط را باطلاعتان میرسانیم تا حتی اگر به هر دلیل مایل به نصب کفپوش های خریداری شده خود توسط نصابهای متفرقه غیر از متخصصین مورد تائید شرکت کمپارس بودید نسبت به موضوع نصب آشنایی نسبی داشته و با نظارت بر کار ایشان از کیفیت کارشان آگاهی داشته باشید و از آنها کار درست تحویل بگیرید .

 

                                             

                      زیر سازی کف جهت آماده سازی قبل از نصب کفپوش

 

                      

 

برای زیر سازی پس از اطمینان از نظافت کامل سالن و عاری بودن از گرد خاک و چربی نصاب میباید ترکیبی یکنواخت و روان از چسب چوب ، پودر سیمان و آب را خوب بهم زده و روی سطح بتونی ساب خورده یا موزائیک ساب خورده بکشد تا ضمن پرکردن کلیه خلل و فرج موجود مانند درزهای موزائیک و یا ترکهای بتون ضریب جذب چسب زمین را افزایش دهد .


                                               چسبکاری پشت کفپوش 
          

 

 

 

                                                              چسب کاری زمین زیرسازی شده

برای چسبکاری ابتدا باید رولهای کفپوش باز شده و روی زمین کنار هم بنهوی که پشت آنها روبه نصاب باشد پهن شوند سپس چسب مخصوص کفپوشهای رولی پی وی سی که محصول شرکت کمپارس و یا چسب 8888 محصول شرکت چسب پارس میباشد و هر گالن 14 کیلویی آن حدود 70 تا 75 متر را پوشش میدهد و حدود پانصد هزارتومان قیمت دارد توسط نصاب با حرکت نیم دایره ای دست و بوسیله لیسه مخصوص پشت کفپوش ها کشیده میشود و پس از حدود نیم ساعت که کاملا خشک شدند مجددا بصورت رول پیچیده شده جمع آوری و بصورت ایستاده نگهداری میشود. اینک به همان شکل زمین نیز از داخل بسمت بیرون چسبکاری میشود  

 

 

                                                       علامت گذاری 

پس از خشک شدن چسب زمین طبق ابعاد استاندارد جهانی 9 در 18 برای والیبال / 15 در 28 بسکتبال / 20 در 40 برای فوتسال و هند بال نسبت به آکس زمین ( نقطه مرکزی ) توسط ریسمان رنگی خطوط مرزبندی مشخص میشود تا هر رنگ کفپوش بطور دقیق در محل خاص خود نصب گردد .

 

           

 

                                                        نصب کفپوش 

 

پس از خشک شدن چسب رولهای کفپوش را مانند نوار چسب باز نموده و طبق نقشه و طرح بروی زمین چسب خورده نصب مینمایند و از ردیف دوم به بعد لبه رولها با فشار به لبه رولهای قبلی نصب میشود و باین شکل یک فشار جانبی نسبت بهم دارند که باعث میشود پس از کاهش حجم پلیمر بدلیل فرار بودن برخی مایعات مانند حلالها و روانسازها بین آنها فاصله ایجاد نشود . بهتر است پس از اتمام نصب تمامی سطح سالن روی کفپوشها غلطک رانده شود تا از چسبیدن همه سطح کفپوش اطمینان حاصل شود.

 

         

 

                           دوخت حرارتی یا درز جوش سه مرحله ای 

پس از نصب کفپوشها کنارهم طبیعتا درزی بین دو قطعه کفپوش بوجود می آید که بمرور زمان در اثر نفوز رطوبت و گرد وخاک از این درزها لبه های کفپوش بسمت بیرون مایل و بلند میشود و دراثر پر شدن خاک زیر لبه مرتبا بالاتر میاید و از طرفی به علت نفوذ چسب در کفپوش و افزایش حجم آن و سپس خشک شدن تدریجی و بازگشت کفپوش به حجم اولیه خود در دراز مدت دوقطعه کفپوش از هم فاصله میگیرد و پهنای درز بیشتر میشود باین ترتیب نوک کفش ورزشکار باین لبه گیرکرده و باعث زمین خوردن و به تبع آن ایجاد حوادث نامطلوب بدنی میگردد ضمن اینکه خود کفپوش نیز در معرض فرسایش زودهنگام ، شکستگی لبه ها و خرابی فزاینده خواهد شد . باین منظور با انجام دوخت حرارتی رولهای کفپوش به یکدیگر ضمن جلوگیری از اتفاقات مذکور سالن شما دارای سطحی خواهد شد که نسبت به فضای زیرین خود کاملا آببندی است و میتوانید با آببندی اطراف سالن حتی با آ ب فراوان شستشو نمائید بدون اینکه نگران نفوذ آب به زیر کفپوش باشید .

در مرحله اول درز بین دوقطعه کفپوش با دستگاهی بنام Groover به عمق 3/4 ضخامت کفپوش و به عرض 2.7 میلیمتر شیارکشی میشود تا جوشکاری یا دوخت حرارتی داخل این شیار انجام گیرد و دارای برجستگی و برآمدگی نباشد .

 

 

                                      

توجه : نصابهای متفرقه بدلیل گرانی قیمت این دستگاهها و برای راحتی و جبران سرعت کم کارشان بجای شیار کشی هنگام نصب کفپوشها را با فاصله نسبت به هم نصب مینمایند . اینکار باعث میشود مفتول دوخت حرارتی فقط به لبه های کفپوش جوش بخورد و از کف به موزائیک یا بتون زمین بچسبد و بعلت کافی نبودن سطح تماس با کفپوش از زیر دوام  و چسبندگی کافی را نداشته باشد .

در مرحله دوم دستگاه روباتیک Unifloor با وزن تقریبی 10 کیلوگرم  در امتداد شیار ایجاد شده قرار میگیرد و این شیار برای چرخ جلوی دستگاه حکم ریل را داشته و دستگاه را هدایت مینماید قسمت میانی دستگاه مجهز به سیستم گرما دهی اشعه مادون قرمز میباشد که بصورت دو وجهی مفتول دوخت حرارتی همرنگ و داخل شیار بین دوکفپوش را ذوب مینماید . قسمت انتهایی دستگاه نیز چرخ لنگر نام دارد و عمده وزن دستگاه را تشکیل میدهد . این چرخ که نیروی محرکه موتور و گیربکس دستگاه به آن وارد میشود و حرکت دستگاه به جلو را تامین میکند همراه یک قسمت مجزا از روکش تفلون است که دارای یک گودی بوده و این گودی چرخ روی مفتول پی وی سی قرار میگیرد و مفتول مذاب را داخل شیار ذوب شده پرس میکند و دوقطه را باهم یکپارچه نموده و اصطلاحا بهم جوش میدهد و بدلیل پوشش تفلون این فرآیند بدون چسبندگی به چرخ لنگر انجام میگیرد ضمنا دستگاه دارای کنترل پنل دیجیتال است که به نسبت نوع کفپوش و درجه سختی آن حرارت و سرعت و شدت دمندگی هیتر قابل تنظیم میباشد . پس از پایان پروسه جوشکاری در انتهای خط دستگاه بصورت هوشمند و خودکار می ایستد و بلافاصله قسمت گرماده خاموش شده و هوای سرد برای خنک کردن نقطه نهایی دمیده میشود تا دراثر ایست دستگاه کفپوش قسمت زیر هیتر نسوزد . سرعت این دستگاه 7 متر در دقیقه است و بسبب وزن ثابت و حرارت و فاصله یکسان و یکنواخت تمامی طول درز بایک اندازه و فشار جوشکاری میشود.

 

 

   

 

             برش قسمت اضافی دوخت حرارتی بیرون از شیار 

در مرحله سوم زیبا سازی و آرایش کار (تریم) انجام میشود بنحوی که قسمت برآمده و اضافی مفتول پی وی سی که خارج از شیار میباشد توسط یک تیغ مخصوص با لبه مورب برش میخورد و خط جوشکاری باکفپوش هم سطح میشود تا ضمن زیبایی کار به پای ورزشکاران گیر نکند

                                                     

بعد از اتمام برش برجستگی های اضافی مفتول PVC ، قسمتهای 12 سانتی انتهای خطوط که دستگاه روباتیک بدلیل گپ بین چرخ جلو تا چرخ لنگر قادر به انجام آن نیست توسط دستگاه دستی مخصوص که تقریبا مثل دستگاه اتوماتیک است و فقط حرکت خودکار با موتور ندارد انجام میشود و عملیات  دوخت حرارتی درزها و یکپارچه سازی کفپوشها بپایان میرسد.

توجه : امروزه پروسه دوخت حرارتی درزهای کفپوش بعنوان مهم ترین مرحله عملیات نصب و اجرا شناخته شده میباشد و جزء لاینفک آن است از طرفی بعلت گران قیمت بودن ست کامل تجهیزات این کار (حدود 40 میلیون تومان ) تهیه ماشین آلات از کمپانی LEISTER  سویس برای نصابهایی که باندازه کافی کار بآنها رجوع نمیشود و حجم کاری کافی ندارند مقرون بصرفه نبوده و دارای توجیه اقتصادی نیست لذا برای مجهز جلوه دادن ابزارآلات خود و ادعای انجام کار بصورت کامل برخی از نصابها با خرید یک عدد سشوار صنعتی از ابزار فروشها بقیمت کمتراز صدهزار تومان و ساخت یک عدد نازل دست ساز با لوله مسی برای سر سشوار و یا حداکثر و دربهترین شرایط با خرید یک عدد دستگاه دستی مشابه ظاهرا کار کامل تحویل کارفرما میدهند حال آنکه دستگاه دست ساز کار مطلوب و اصولی با کیفیت لازم را انجام نمیدهد و دستگاه دستی نیز فقط بدرد سالنها و اتاقهای کوچک میخورد چراکه در دراز مدت فشار دست خسته کاهش یافته و توان کافی برای پرس کامل مفتول در شیار را ندارد  و چنانچه توضیح داده شد فقط در انتهای خطوط که توسط دستگاه اتوماتیک انجام شده استفاده میشود و بعلاوه دستگاه دستی بدلیل سرعت کم حدود 1 تا 1.5 متر در دقیقه از لحاظ زمانی توجیه پذیر نیست و اتمام کار یک سالن روزها بطول می انجامد و کار تمیز و یکنواخت نیز میسر نخواهد بود .

 

                                                                                 خط کشی مناطق بازی 

پس از اتمام عملیات دوخت حرارتی درزها و یکپارچه سازی تمامی کفپوشها نوبت به مرحله پایانی نصب میرسد که خط کشی مناطق بازی هاست . خط کشی ها طبق قواعد بین المللی و اندازه های قراردادی با پهنای پنج سانتی متر بین مرزهای رنگی کفپوشها کشیده شده و محل خطوط اجزای آنها نیز پس از اندازه گیری های دقیق با دو خط موازی نوارچسب به فاصله پنج سانتی متر مرزبندی میشود بدینترتیب کفپوشها آماده شده و با قلم موی مناسب یا غلطک های دسته دار رنگ آمیزی میشوند .

رنگ مورد استفاده برای خط کشی کفپوشهای ورزشی پی وی سی از نوع نفوذ کننده در جسم کفپوش است و پس از خط کشی دراثر تماس با کفش و سایش پاک نمیشود . ساختار مولکولی این رنگ از جنس پی وی سی است و با حلالی بنام ریتاردر رقیق میشود این حلال غیراز اینکه رنگ را رقیق میکند یک لایه از روی کفپوش را ذوب نموده و باعث نفوذ رنگ در کفپوش میشود .

پس از خشک شدن رنگ نوارچسب ها از روی کفپوش برداشته شده و سالن آماده استفاده میشود .